Despre noi

Cursurile e-learning ISTQB de pe acest site sunt puse la dispoziţie de către Centrul de Instruire Masterfield (Masterfield Training Center).

Masterfield este un furnizor de cursuri de specialist IT în Europa Centrală şi de Est; portofoliul nostru de instruire se concentrează pe domenii de cunoştinţe care sunt adesea trecute cu vedere de către metodele de predare uzuale. Suntem foarte mândri de a oferi servicii de cele mai înalte standarde pentru toţi clienţii noştri.

Serviciile noastre sunt din ce în ce mai mult utilizate de firme/corporații care doresc să dezvolte forţa lor de muncă, dar persoanele fizice doritoare să își dezvolte competenţele existente şi baza lor de cunoştinţe pot beneficia, de asemenea, enorm de expertiza noastră, înscriindu-se la cursurile noastre de programator şi tester.

Între cele mai căutate cursuri din portofoliul nostru sunt cele de testare software, din care avem o gamă largă de cursuri disponibile.

Bazându-ne pe succesul imens al cursurilor acreditate ISTQB CTFL şi CTAL, am inclus în portofoliul nostru echivalentul lor e-learning, pe care acum am pus la dispoziţie și în Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina.

Noi credem că veţi găsi aceste cursuri nu numai utile în cadrul muncii dvs., ci veți beneficia, de asemenea, de un statut recunoscut pe plan mondial prin finalizarea acestor cursuri şi obţinând certificare ISTQB!