ISTQB Bucureşti

Centrul de Instruire Masterfield (Masterfield Training Centre) oferã oportunitatea unicã de a accesa cursurile e- learning CTAL ºi CTFL acreditate ISTQB în Bucureşti acum la preþuri introductive.

Toate cursurile de testare software de pe acest site sunt oficial acreditate de cãtre ISTQB. Aceste cursuri pot fi urmate de certificare ISTQB pentru a obþine un statut acceptate pe plan internaþional ca tester profesional ºi sã-ºi consolideze poziþia pe piaþa locurilor de muncã.

Serviciile noastre sunt din ce în ce mai mult folosite de cãtre clienþii corporate care doresc sã dezvolte forþa lor de muncã, dar ºi persoanele fizice din domeniul IT care doresc sã-ºi dezvolte competenþele existente pot beneficia, de asemenea din expertiza noastrã, înscriindu-se la cursurile noastre de programator, dezvoltator ºi tester.

Cursurile cele mai cãutate din portofoliul nostru sunt cursurile de testare software din care avem o gamã largã de cursuri de formare disponibile.

Bazându-ne pe succesul imens al cursurilor CTFL ºi CTAL acreditate ISTQB, am inclus echivalentul lor e-learning în portofoliul nostru, pe care acum am pus la dispoziþie în Bucureşti.

Află ce conţine courseware-ul şi comandă versiunea ta GRATUITĂ a materialelor de instruire acum!