Politica de confidenţialitate

Colectarea și utilizarea informațiilor

Masterfield Training Center nu captează şi stochează informaţii personale despre persoane care accesează acest site, cu excepţia cazului în care în mod voluntar să ne furnizaţi datele dumneavoastră personale prin e-mail, ori întrebând despre sau rezervând la oricare dintre serviciile noastre.

În cazurile din urmă, informaţiile personale pe care ni le furnizați sunt utilizate exclusiv de către Masterfield Training Center pentru a vă oferi informaţii actuale şi viitoare cu privire la produsele noastre şi servicii conexe, precum şi orice alte servicii descrise pe acest site. Aceasta include notificări e-mail despre evenimente şi servicii noi, știri şi alte informaţii promoţionale care v-ar putea interesa.

Nu distribuim datele dvs. personale către organizaţii externe şi / sau persoane fizice, cu excepţia cazului în care vă dați acordul dumneavoastră expres. Masterfield Training Center nu va trimite cookie-urile din acest site şi monitorizează numai adresele IP ale vizitatorilor pentru a evalua care pagini sunt cele mai populare. Aceste adrese IP nu sunt legate de date cu caracter personal, astfel încât vizitatorii site-ul nostru rămână anonimi.

Link-uri către alte site-uri

Acest site contine link-uri către alte site-uri care nu sunt deţinute sau controlate de către Masterfield Training Center. Vă rugăm să fiţi conştienţi de faptul că noi, Masterfield Training Center, nu suntem responsabili pentru practicile de confidenţialitate ale acestor site-uri.

Fiţi conştienţi, când părăsiţi site-ul nostru citiți declaraţiile de confidenţialitate ale fiecărui site care colectează informaţii de identificare personală.

Această declaraţie de confidenţialitate se aplică numai informaţiilor colectate de pe acest site.

Modificări în această declaraţie de confidenţialitate

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări la această declarație de confidențialitate pe pagina principală şi în alte locuri, unde noi considerăm adecvat, astfel încât să fiți informați despre ce fel de date colectăm, cum le folosim, şi în ce circumstanţe, dacă este cazul, le dezvăluim. Ne rezervam dreptul de a modifica această declaraţie de confidenţialitate în orice moment, deci vă rugăm să îl recitiți în mod frecvent.

Alegere/Opt-out

Noi iți oferim posibilitatea de a "selecta" opțiunea de a folosi informaţiile dvs. de identificare personale pentru anumite scopuri atunci când cerem aceste informaţii. De exemplu, dacă achiziţionaţi un produs/serviciu şi doriţi să primiţi materiale suplimentare de marketing de la noi, puteţi indica preferinţa dvs. pe formularul de comandă prin bifarea opțiunii opt-in. Dacă nu mai doriţi să primiţi newsletter-ul nostru şi de comunicaţii promoţionale, puteţi renunța prin opt-out urmând instrucțiunile incluse în fiecare newsletter sau comunicat sau trimițându-ne un email-ne la info@masterfield.hu.

Informaţii personale

Aveți dreptul de a şti despre informaţii cu caracter personal pe vare Masterfield Training Center deţine despre dvs.. De asemenea, aveţi dreptul de a avea datele corectate sau şterse. Vă rugăm să adresați cererile şi/sau întrebări legate de politica de protecţie a datelor la adresa Masterfield Training Center din Ungaria:

Róbert Károly körút 82-84. Budapest 1134 Hungary
Sau trimiteți un e-mail la: info@masterfield.hu
Sau sunați-ne la: +36 1 288 0176